Portfolio – Praefero
Deze website heeft beperkte support voor jouw browser. Wij adviseren je een andere browser te gebruiken

Foto's & Projecten

Bekijk Praefero's Portfolio

Vlag Prins Bernhard

Voor deze speciale opdracht maakte Praefero een grote omlijsting voor de vlag van Prins Bernhard. De ingelijste vlag werd onhuld door Koning Willem Alexander en hangt in de Zwaluwenberg.

Ceremoniële Vlaggenkist Politie

Voor de Nationale Politie hielp Praefero met het ontwerp en vervaardigen van een eervol en voor de Politie uniek concept. De ceremoniële driehoekige vlaggenkist is vervaardigd van massief hand-gebeitst mahoniehout. Het heeft speciale onzichtbare knikscharnieren en is aan de binnenzijde met Nassau-blauw velourse stoffering afgewerkt om de Nederlandse vlag driehoekig gevouwen een ereplaats te bieden.

IGK Kelp Display

Voor de IGK ontwierp en produceerde Praefero een representatieve display. Samengesteld uit complex gevormde elementen kreeg het symbolische luisterende oor, een grote tropische schelp, een houder die het eer aan doet.

Regimentstafel 42 BLJ

Voor 42 Bataljon Limburgse Jagers produceerde Praefero een regimentstafel voor de nieuwe vergaderruimte waarin het vervangen regimentsvaandel in kon rusten. Deze 2m20 x 2m20 grote eiken tafel heeft centraal een vitrinekast, velours gestoffeerd met twee dimbare LED verlichting strips en afstandsbediening.

Zwaarden en lansen

Er zijn talloze manieren om zwaarden en sabels te presenteren. Hier zie je enkele voorbeelden van projecten waarbij zwaarden en lansen op een unieke manier gepresenteerd worden.