Ontwerp & Maatwerk – Praefero
Deze website heeft beperkte support voor jouw browser. Wij adviseren je een andere browser te gebruiken

Ontwerp & Maatwerk

Bekijk onze ontwerpen

Een compleet uniek ontwerp

Praefero ontwerpt, produceert en levert hoogwaardig presentatiemateriaal aan voornamelijk uitgezonden militairen die de behoefte hebben om hun trots een bijzondere plek te geven. Het kan echter voorkomen dat het bestaande presentatiemateriaal niet voldoet en dat er een nieuw, uniek ontwerp voor nodig is.


Wij bieden hiervoor de oplossing: een speciaal ontworpen, compleet uniek design dat voldoet aan al je wensen.

Perfecte balans tussen functie en esthetiek

Bij het ontwerpen van onze projecten streven wij naar een perfecte balans tussen functie en esthetiek. Dit resulteert in een verfijnd eindresultaat dat bijzondere voorwerpen en onderscheidingen een plek geeft die het verdiend.

Voor het presenteren van trots en prestatie

Militairen worden namens de regering uitgezonden. Ze moeten hun taak onder moeilijke omstandigheden uitvoeren, ver weg van huis en soms met gevaar voor eigen leven. Het is belangrijk om er bij stil te staan dat ze dit namens ons allen doen en dat we dit als samenleving beseffen.

Daarom is ieder concept van Praefero speciaal ontworpen om te dienen als klankbord voor de veteraan en als verlengstuk van de veteraan. Deze bijzondere doelgroep zou zich trots kunnen en moeten uitdragen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij staan graag voor je klaar! Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op